top of page

Ο Sebastian Missé ξανά μαζί μας!

Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, υποδεχόμαστε και πάλι τους ταλαντούχους πρέσβεις του αργεντίνικου τάνγκο: Sebastian και Andrea!


Οι λάτρεις του Tango στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τους θρύλους του Tango Sebastian Misse και Andrea Reyero, οι οποίοι στις 29 & 30 Απριλίου θα επισκεφθούν τη σχολή μας για ένα αποκλειστικό Tango Show ΚΑΙ Masterclass. Μαζί και η χορευτική ομάδα τους από το Παρίσι όπου ζουν μόνιμα!


Αυτοί οι δύο παγκοσμίου φήμης χορευτές και εκπαιδευτές έχουν κάνει σημαντικό αντίκτυπο στην κοινότητα του Tango και η παρουσία τους στην Αθήνα είναι μια σπάνια ευκαιρία για τους ντόπιους χορευτές να μάθουν από τους καλύτερους.


Το Show γίνει το Σάββατο 29/04/23 στην Milonga Estrellita και το Σεμινάριο την Κυριακή 30/04/23 στην Σχολή μας Baile del Barrio.

Το σεμινάριο θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως την τεχνική, τη μουσικότητα και τη χορογραφία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για χορευτές όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους, και θα παρέχει πολύτιμες γνώσεις και έμπνευση για όποιον ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις δεξιότητες του στο ταγκό.


Βιογραφία του ζευγαριού:


Ο Sebastian Misse και ο Andrea Reyero είναι γνωστοί για το μοναδικό στυλ και την προσέγγισή τους στο ταγκό, συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονα στοιχεία για να δημιουργήσουν μια μοναδική και δυναμική εμπειρία χορού. Χορεύουν και διδάσκουν τάνγκο σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει τη φήμη ως μερικοί από τους πιο ταλαντούχους και έμπειρους χορευτές τάνγκο στον κόσμο.


Αναγνωρίζονται διεθνώς κυρίως για το συναίσθημα που εκφράζουν μαζί στο χορό τους εδώ και 19 χρόνια. Η Andrea ξεκίνησε στην ηλικία των 8 με παραδοσιακούς χορούς και με tango, που την ταξίδεψαν σε Αργεντινή, ΗΠΑ Ιταλία και Ισραήλ. Ο Sebastian κατάγεται από μια διάσημη οικογένεια αναγνωρισμένων χορευτών tango, με μεγάλη παράδοση 26 χρόνων.


Η Andrea και ο Sebastian ανακάλυψαν τον κόσμο του tango στις μιλόνγκες του Buenos Aires σε πολύ μικρή ηλικία, όπου πολλοί από τους καλύτερους χορευτές της χρυσής εποχής του tango τους πέρασαν (μετέδωσαν) την κληρονομιά τους.


Χορεύουν σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν σε πολλά φεστιβάλ, θεατρικά shows, τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και μιλόνγκες με καλλιτέχνες όπως: Alberto Castillo, Roberto Goyeneche, Jorge Valdez, Osvaldo Rivo, Alberto Podesta, Virginia Luque, Nestor Fabian, Guillermo Fernandez, Raul Lavie, Hugo Marcel και Julio Iglesias και ορχήστρες όπως: Julian Plaza- Quinteto Pirincho de Oscar Bassil- Color Tango- José Colangelo- Maxime Vengerov και Ensemble Hyperion.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες εγγραφής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να δείτε από κοντά τους θρύλους και να μάθετε από αυτούς!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page