top of page

Milonga Acropol at Gazi View



Η σχολή μας με ενθουσιασμό ανακοινώνει την πρώτη μας Milonga μετά την πανδημία COVID-19 στις 2 Απριλίου 2023 στις 8 μ.μ. στον ατμοσφαιρικό χώρο του GAZIVIEW (Ιάκχου 22, Αθήνα).


Το Gazi View είναι γνωστό για την εκπληκτική του πανοραμική θέα της Ακρόπολης. Το ευρύχωρο εσωτερικό του είναι ιδανικό για την επερχόμενη Milonga. Με άφθονο χώρο για χορό και κοινωνικοποίηση, θα μπορούμε να απολαύσουμε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αργεντίνικο τάνγκο και μουσική.


Περιμένουμε και σχεδιάζουμε αυτό το συναρπαστικό γεγονός εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονούμε για την επιστροφή μας! Η πίστα θα ζωντανέψει με κίνηση και πάθος και εμείς θα νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε μέρος μιας τόσο υπέροχης κοινότητας.


Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μπορέσαμε να βρεθούμε μαζί με αυτόν τον τρόπο, και η αίσθηση της συντροφικότητας και της σύνδεσης θα είναι αισθητή. Το τανγκό, το οποίο αποτελούσε πάντα πηγή παρηγοριάς και χαράς για εμάς, θα το νιώσουμε πιο ουσιαστικό και ισχυρό από ποτέ.


Η πρώτη Milonga της σχολής μας μετά το COVID-19 θα είναι ένα σημαντικό γεγονός που θα πάρει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δόθηκε να βρεθούμε ξανά μαζί και ανυπομονούμε για τις επόμενες τέτοιες βραδιές.


  • Είσοδος 8 ευρώ με ποτό + δωρεάν μάθημα Tango!

  • Για κρατήσεις και πληροφορίες καλέστε 2103421200


Αυτή θα είναι η πρώτη από πολλές Milonga βραδιές της σχολής Baile del Barrio, μιας και απο τις 23/04 η εκδήλωση θα γίνεται κάθε εβδομάδα! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page